Vad Cornucopia blundar för del 1

Gör ett inlägg av Johan  Sandwalls kommentar tillsammans med Helenas svarskommentar. Kan bli en skoj diskussion där Corny inte har övertaget att styra innehållet i inlägget. Är det någon som vill ta upp mer som Corny blundar för?

Johan:

“Corny (Lars Wilderäng) påstår att vi vanliga fattiga medborgare är medansvariga i att pengar skapas då banken knappar in kreditbeloppet i sina datorer, Hallå har vi en jämlik förhandlingssituation???? Vidare anser han att NIST står för sanningen vad gäller 9/11 Detta räcker för mig för att sluta läsa den bloggen.”

—-

Helenas svar:

“Johan: Byggnad 7 rasade av sig själv efter flera timmar. Inget plan flög in i det. Hur sjukt får det bli? Tänk alla guldtackor som kånkades därifrån direkt efter dåden. Jag såg på TV hur dom bar. Men den filmen är nu bortsopad. Varför har Tyskland sina guldtackor 25 meter ner i staden New York? Va´?

Varför kastade man en trofé som bin Laden i havet på direkten? Va´! Varför visade man inte upp honom och sa: Här är han! Vår CIA-kille som vi tränade så fint och som jobbade så bra för oss på 80-talet när vi ville sänka ryssen. Vilken bluff! Vi är så jävla lurade.”

———

Min kommentar

Dessutom var Bin Laden aldrig efterlyst av FBI för 911 – FBI erkände t.o.m att de inga bevis hade. Det hindrade givetvis inte USA från att invadera Afghanistan med förevändningen att Talibanerna vägrade lämna ifrån sig Bin Laden. Talibanerna vägrade aldrig lämna över Bin Laden  – de ville bara ha bevis på att Bin laden var bakom 911. Något som, som sagt, inte fanns enligt FBI. Men kriget var ju redan planerat långt före 911.

Jo, jag tror Corny blundar så att han antagligen får total mental förstoppning.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s