Vad Cornucopia blundar för del 9

Det är ju ganska uppenbart att Cornu är en gatekeeper. Det märks inte minst i hans beteende kring 911. Han anser sig bevisa att alla som ifrågasätter 911 är konspirationsnötter utgående från att citera några utvalda texter ur en bok  medan han totalt blundar för t.ex historien. Har USA tidigare ljugit sig in i krig som de direkt eller indirekt deltagit i? Jo, man kan faktiskt vända på det, någon får gärna bevisa att USA inte har ljugit eller haft false flag (om vi bortser från 1:a och andra 2:a världskriget, men faktiskt kan även de historiska händelserna ifrågasättas). Jag tar bara upp några:

* Iran-Contras

* Bin Laden var aldrig efterlyst av FBI för 911 – FBI erkände t.o.m att de inga bevis hade. Det hindrade givetvis inte USA från att invadera Afghanistan med förevändningen att Talibanerna vägrade lämna ifrån sig Bin Laden. Talibanerna vägrade aldrig lämna över Bin Laden  – de ville bara ha bevis på att Bin laden var bakom 911. Något som, som sagt, inte fanns enligt FBI.

* Irakkriget  1 med de berömda kuvösbarnen.

* Irakkriget 2 där Irak påstods ha haft något med 911 att göra, att Irak var i samröre med CIA:s skapelse al Qaida, att Irak hade massförstörelsevapen – alltihop lögner

* Grenada-invasionen

*  U.S.S. Maine

* Golf of Tonkin

Skulle kunna hålla på ett bra tag till men det borde väl räcka (dock inte för gatekeepern Cornu – som har en medveten demens av första graden).

Finns det då bevis för att USA inte drar sig för att utöva terror mot civilbefolkning? Jo, t.ex operation Northwoods. I Europa sprängde CIA hej vilt i operation Gladio.

Skulle man med hänvisning till ovan (och det finns som sagt massor av fler exempel) tillåta sig åtminstone vara lite skeptiskt till vad som hände 911? Nä, inte enligt Cornu för han har skurit ut en sida från en bok och kan med den bevisa att historien ovan är ointressant och inget har att lära ut. Ibland undrar jag verkligen om Cornu är så korkad att han tror att alla ska gå på hans mentala kuvösbarn som han slänger vilt omkring sig med  maximalt nedlåtande omdömen om de som inte tillber hans minst sagt beskurna verklighet.

Vilka är då  dessa “konspirationsnötter”  som hävdar att 911 var ett “inside job” enligt Cornu? Jo, t.ex Italiens fd president Cossiga (som avslöjade CIA:s operation Gladio), Tyskland fd försvarsminister Andreas von Bülow, Assistant Secretary of the Treasury i Reagan administrationen  Paul Craig Roberts, Pakistans primiärminister Benazir Bhutto

Skulle kunna skriva upp en massa till men vad spelar det för roll? Allt övertrumfas av att Cornu citerar några rader från en bok – för givetvis baserade alla ovan sin uppfattning enbart från de meningar Cornu refererar till – säger Cornu att det är så så är det givetvis så!

Det finns ju också en växande skara arkitekter och byggingenjörer som ifrågasätter 911. De är tydligen uppe i runt 1756 stycken nu – alla verifierade  “konspirationsnötter” av Cornu. Militärer, piloter, anhöriga till offer etc ifrågasätter också 911. Här är en sida som ger information:

http://patriotsquestion911.com/

(vete fan vad det är för sida, hittade den på Google,  men den länkar till en massa information där olika grupper ifrågasätter 911).

Och alla är de “konspirationsnötter” för att Cornu säger så – bara så att ni vet vem ni inte ska lyssna på – om nu någon mot all förmodan tar Cornu på allvar längre.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Vad Cornucopia blundar för del 9

 1. petermadison says:

  Mount Stupid torde nu vara världens högsta berg, som ständigt blir högre. :p
  Snart kommer hela världens befolkning befinna sig däruppe. Alla utom en.

 2. Jon says:

  Det är lätt att blunda för sanningen. Om jag skulle kunnat att blunda för sanningen skulle jag också nog gjort det. Wonderland är mysigare. Men det går inte att blunda för logiken om man är nyfiken och vill veta vad som är sanning och lögn. Hatten av för alla de akademiker som har förmågan kvar att tänka på eget bevåg och har ett öppet sinne.

 3. Nonsensikvadrat says:

  Nu kopplas också revisionism angående andra världskriget samman med att ifrågasätta 9/11. Det är enligt kommentatören KingEdward24, samma personer som presenterat någon rapport om tekniska detaljer kring gaskammare, som ifrågasätter den officiella teorin kring 9/11. Intressant teknik att bygga tankemurar, men jag tror inte att det fungerar ärligt talat.

  • superzeke says:

   Ja, KingEdward24 är väldigt outstanding. Undrar hur en sådan person är i det dagliga livet. Det finns verkligen något otäckt i hans sätt att nedvärdera allt och alla som inte har hans egna åsikter. Har själv alltid haft svårt för sådana personer.

 4. Nonsensikvadrat says:

  “Blir lite orolig för din mentala hälsa och livssituation. Du verkar spendera hela dagarna på Internet. Har du inget jobb att sköta? Antyder inte att du är mentalsjuk, men mår du bra? Det finns hjälp att söka. Livspartner kan hjälpa, prova dejtingsajter.

  I all välmening, skaffa ett liv.”

  Till mig från Cornucopia.

  • petermadison says:

   Hmm…vänta nu, sitter inte cornu själv hela dagarna vid internet och kallar allt och alla för haverister, mentalsjuka, konspirationsnötter etc etc? :p

  • Lincoln says:

   Ja, det var lågt och precis som Peter skriver borde du bara spegla tillbaka det skrivna till Cornu. Med tanke på hans produktion så måste han vara totalt inlåst med datorn (om han nu är bara en person för mängden han skriver är extrem). Lägger till det på
   “Vad har Cornu kallat dig”

   • Nonsensikvadrat says:

    Jag tror inte jag orkar aktivera mig på den bloggen längre, jag är inte helt säker på om det leder till något positivt eller enbart skapar mer negativitet. Det är kanske bättre att rikta in sig på penningsystemet som du gör Lincoln.

 5. Ambjörn says:

  Tjo, jag slängde in en kommentar på http://cornucopia.cornubot.se/2013/01/skottskador-orsakar-25-av-dodsfall.html där jag noterar att hans tolkning av vad andra tillägget betyder, oavsett hur insatt han är i det engelska språket, inte överensstämmer med vad amerikanska högsta domstolen anser att det betyder.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s