Vill du skriva något?

“Då Cornucopia är Sveriges största finansblogg finns det anledning att granska bloggen och ifrågasätta vad han skriver. Det är denna bloggs målsättning att kritisera samt föra fram alternativa  tolkningar än de Cornucopia framför. Givetvis finns även plats för att ge Cornucopia beröm om någon vill göra det.

Om du vill medverka finns två alternativ

1) Du skriver en kommentar vad du vill ha publiserad och jag kopierar kommentaren och gör ett inlägg av det (samt raderar din kommentar).

2) Du får skrivrättigheter på den här bloggen och kan lägga in egna inlägg när du vill. Din egna blogg kommer då även komma på länksamlingen.

När du skriver är det bra att du kopierar de länkar som Cornucopia använder. Detta då blogginlägget kommer synas i samma artiklar i tidningarna som Cornucopia.

Vi ska i möjligaste mån avstå från att attackera Cornucopia som person  – vilket jag personligen kan ha svårt med då jag tycker hans skrifter ofta är extremt arroganta, nedlåtande, överlägsna och allmänt dryga – men låt oss försöka kritisera hans åsikter istället för person.”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s